Oldalak


FOHÁSZ A JÓ HALÁL KEGYELMÉÉRT

Élet és halál Ura, mennyei Atyánk! Segíts nekünk most, amikor nagy útra készül az, akit nagyon szeretünk, akitől most búcsúznunk kell.  Te ismered őt igazán, ne feledkezz meg róla haláltusájában sem. Te ismered az ő erőtlenségét és a mi tehetetlenségünket. 

Szánj meg minket! Maradj a közelünkben irgalmasan, hogy ne érezzük magunkat elhagyottan, egyedül.  Tartsd kézben a távozót az ismeretlen mélységek felett, és tarts kézben minket is, hogy kételkedésbe ne essünk, kétségbeesésbe ne zuhanjunk. 

Őrizd meg hitünket. Űzz ki belőlünk minden félelmet, tedd élővé reménységünket e nehéz órán is. Tarts erősen, Urunk! Légy irgalmas nekünk, bűnösöknek! Amen.

FOHÁSZ A HALDOKLÓK LELKÉÉRT

Jóságos Isten! A Szűzanya szeretetével egyesülve felajánlom Neked a haldoklókért Jézus drága Szent Vérét, az Ő Legszentebb Sebeit, az Ő kínszenvedését és kínhalálát, és a Legméltóságosabb Oltáriszentség szeretetét. Amen.

IMA A HALDOKLÓ TESTVÉRÜNKÉRT

Istenem, Uram, élők és holtak igazságos bírája.
Add, hogy győzelemmel fejezzék be földi életüket,
A Te akaratod szerint, és így jelenjenek meg előtted!
Irgalmad felülmúlja igazságodat, és ezért
magasztalunk Téged most és mindörökké. Amen.

'Szent József, Jézus Krisztus nevelőatyja, a Boldogságos Szűz Mária jegyese, könyörögj érettünk és mindazokért, akik készülnek visszatérni a Mennyei Atyánkhoz.' Amen.

 Hozzád fohászkodunk kegyes Istenünk Testvérünk lelkéért! Add, hogy megtisztult lélekkel és a feltámadás és az örök élet reményében tudjon az örök haza felé felemelkedni! Kérünk adj vigaszt a családnak, hogy találkozhatnak majd az Égi hazába. Imádkozunk Testvérünk lelke békéjéért és a Benned való hit reményével. Amen.

Forrás ~ Internet